Fí d’etapa

El proper dia 15 d’abril deixaré el carrec que tinc actualment. Quan mires enrere i veus la feina feta, a vegades et fa vertigen veure el que has arribat a assolir. Moltes hores de reunions, trobades, acords, negociacions, viatges, avions, hotels, son, cansanci, il.lusió, esperança i sobretot moltes, moltes, hores fora de casa. Aqui podeu veure un tast d’algunes de les trobades.

Darrere d’aquestes fotos i video hi ha molta gestió, feina i dedicació i vull agrair molt especialment el suport, la professionalitat i la humanitat de l’equip de persones que han format i formen part de la Delegació del Govern al Regne Unit i Irlanda a Londres.

Aquest és un video on podreu veure una petita part de la feina que he fet com a Delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya al Regne Unit i Irlanda. Han estat uns anys intensos i plens d’orgull, respecte i honor per haver pogut representar el meu país, Catalunya, al Regne Unit i Irlanda.

Espero que us agradi. Moltes gràcies a tothom.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: